Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 18:43 Yorum: 0

Sağlıklı yaşam için Atakum’a 200 bisiklet

Sağlık Bakanlığı'nın "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Atakum Belediyesi ve Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında...

Sağlıklı yaşam için Atakum’a 200 bisiklet

Sağlık Bakanlığı'nın "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Atakum Belediyesi ve Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında 200 bisikleti kapsayan protokol imzalandı.

Atakum Belediyesi Yalı Kafe'de düzenlenen protokol imza törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Vali Yardımcısı Ali Galip Saral, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu katıldı. Protokol imza töreninden önce konuşan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, "Atakum Belediyesi'nin güzel bir bisiklet parkuru var. İlk kez bir belediye ile protokol imzalıyoruz. Bu bakımdan da bizim için anlamlı bir protokol" dedi.

"Bin 200 projenin içinde başarılı olduk"

Atakum Belediyesi olarak her zaman sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Her projede öncü olmaya gayret gösteriyoruz. Özellikle hibe programlarında bölgede öncü bir rol üstleniyoruz. Örneğin geçenlerde Ankara'da protokolünü imzaladığımız Atakumlu hanım kardeşlerimize yönelik mesleki girişimcilik eğitimi noktasında Türkiye'de bin 200 proje yarıştı. Sadece 9 belediye 206 bin euroluk hibeyi almaya hak kazandı. Bunlardan bir tanesi de Atakum Belediyesi. OKA'dan kültürel bir projeye 650 bin TL hibe geldi. Atakum Belediyesi olarak projeler noktasında elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

"Bisiklet özgürlüktür"

Gençlerin genç yaşlarda bisiklet sürmeyi alışkanlık haline getirmesi gerektiğini söyleyen Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Bisiklet sürmeyi alışkanlık haline getirirseniz hem sağlıklı birey olursunuz hem de daha hızlı hareket edersiniz. Her zaman yer yerde otomobil süremezsiniz. Ama her yerde bisiklet kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bisiklet özgürlüktür" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu protokolü imzaladı. Daha sonra protokol üyeleri bisiklet turu yaptı.

Sağlıklı yaşam için Atakum’a 200 bisiklet

Sağlıklı yaşam için Atakum’a 200 bisiklet

Sağlıklı yaşam için Atakum’a 200 bisiklet

Sağlıklı yaşam için Atakum’a 200 bisiklet

Sağlıklı yaşam için Atakum’a 200 bisiklet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber