Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

"Sağlıklı Yaşam için Spor" konferansı

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Spor Bilimleri ve Aktif Yaşam Topluluğu tarafından “Sağlıklı Yaşam için Spor” konulu konferans düzenlendi.SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde...

'Sağlıklı Yaşam için Spor' konferansı

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Spor Bilimleri ve Aktif Yaşam Topluluğu tarafından “Sağlıklı Yaşam için Spor” konulu konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta konuşan eski milli boksörlerden Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) araştırma görevlisi Yakup Kılıç, boksla ilgili tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

 Kılıç, spor yapmanın toplum içinde bir farkındalık yarattığını ve kişinin kendisine olan öz güvenini arttırdığını söyledi.

Hedeflere ulaşmak için çok çaba sarf edilmesi gerektiğini ifade eden Kılıç, "Öğrencilerimizin farklı hedefleri var ama hedefleri doğrultusunda nasıl hareket edilmesi gerektiğini bilmiyorlar. Burada spor devreye giriyor. Spor bunları pekiştiriyor. Kendinizi motive etmek için bir şeylerle uğraşıyorsanız, mutlu olmanın yolunu bulmuşsunuzdur” diye konuştu.

Konferansın sonunda Kılıç’a, BESYO araştırma görevlisi Cuma Ece tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber