Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Eylül 2016 - 18:28 Yorum: 0

Sağlıkta gözaltı sayısı arttı

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında dün gözaltına alınan 80 sağlık çalışanından 33'ü serbest bırakılırken, 47...

Sağlıkta gözaltı sayısı arttı

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında dün gözaltına alınan 80 sağlık çalışanından 33'ü serbest bırakılırken, 47 kişinin ise sorgusu devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında eski Sağlık İl Müdürü Yusuf K., Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı Ali Osman K.'nin de bulunduğu doktor, hemşire, ebe, sağlık memuru, sağlık teknikeri, hizmetli, sivil savunma uzmanlarından oluşan ilk etapta 45, daha sonra da 35 kişi ile birlikte toplam 80 sağlık çalışanını gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 80 kişiden 33'ü ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 47 kişinin ise sorgusu devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber