Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Temmuz 2017 - 15:03 Yorum: 0

Şah inn Paradise’dan romantik balayı tatili

Antalya Kumluca'da bulunan Şah inn Paradise Tatil Köyü yeni evli çiftlerin romantik bir balayı tatili geçirmeleri için her sezon kendini yenileyerek hizmetler...

Şah inn Paradise’dan romantik balayı tatili

Antalya Kumluca'da bulunan Şah inn Paradise Tatil Köyü yeni evli çiftlerin romantik bir balayı tatili geçirmeleri için her sezon kendini yenileyerek hizmetler sunmayı hedefliyor.

Ömür boyu unutulmayacak anıların yaşandığı balayı tatili için tatil köyü çiftlere balayı yatak odası süslemesi, VIP karşılama, kahvaltının odaya servis edilmesi, meyvelerden oluşan odaya özel ikram sepeti, balayı çiftlerine özel A'la Carte restoranda romantik bir akşam yemeği, balayı fotoğraflarının çekilmesi gibi birçok hizmet sunuyor.

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, Antalya bölgesinde kendi kategorilerinde oteller olduğunu ancak farklılık oluşturanların ve kendini yenileyenlerin ön plana çıktığını vurgulayarak, "Konuklarımızın memnuniyetini sağlamak için her sezon kendimizi yeniliyoruz. 2017 sezonuna çok iyi hazırlandık. Balayı hizmetlerimizle yeni evli çiftlerin balayından eşsiz anılarla ayrılacakları bir tatil hizmeti sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Türk mutfağından değişik ve farklı lezzetlerin tadılabileceği bir restoranın bulunduğunu belirten Yücel, "Yarı olimpik yüzme havuzu, 400 metrelik özel plajı, Türk hamamı, wellness ve SPA salonu, buhar odası, fitness center, su aktiviteleri, voleybol ve basketbol sahaları, su sporları, animasyon şovları, özel tekne turları ve aqua parkıyla yeni evli çiftlerin balayını unutulmaz kılıyor" dedi.

Yeni evli çiftlere özel balayı paketi içerisinde balayı yatak odası süslemesi, kahvaltının odaya servis edilmesi, meyvelerden oluşan odaya özel ikram sepeti, balayı fotoğraflarının çekilmesi gibi hizmetlerin bulunduğuna vurgu yapan Yücel, balayı çiftlerine özel A'la Carte restoranda romantik akşam yemeği bulunduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber