Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Sahabiye Projesi masaya yatırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılan çalışmalar ve gelinen nokta, değerlendirme toplantısıyla masaya yatırıldı. Belediyeden...

Sahabiye Projesi masaya yatırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılan çalışmalar ve gelinen nokta, değerlendirme toplantısıyla masaya yatırıldı. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başkanlığında gerçekleşen ve ilgili birimlerden yetkililerin katıldığı toplantıda, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Veli Böke tarafından proje kapsamında şu ana kadar yapılan çalışmalar ve projenin gidişatı konusunda bilgiler verildi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tüm projelere bedel olduğunu vurgulayarak, "Hem merkezdeki hem de ilçelerdeki projelerimiz hızla devam ediyor. Öncelikli projelerimizden birisi de kentsel dönüşüm projeleri. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi de mali büyüklüğü, süresi ve kapsadığı alan olarak bizim önümüzdeki 5 yılda yapacağımız tüm projelere bedel bir proje konumunda" ifadelerini kullandı.

Projeyi aksatmadan sürdürmeye gayret ettiklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Tüm etaplarda değerleme ve hali hazır tespiti yapılıyor. Arsa, inşaat ve yapı büyüklükleri gibi bilgileri de derleyerek bu büyük projeye yön vereceğiz. Bu arada ulusal ve uluslararası çapta 12 mimarlık ve tasarım ofisi proje çalışması yapıyor. Önümüzdeki aylarda bu projeleri tek tek inceleyip gözden geçireceğiz. Ardından da bunları üçe dörde indirerek kamuoyuna sunup vatandaşlarımızın görüşünü alacağız. Kesintisiz olarak çalışmalarımız sürüyor, bu yıl içerisinde inşaatına başlanır hale getireceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber