Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:23 Vezirköprü’de gece yarısı kırmızı karınca operasyonu: Zararlı böcekleri yiy...22:23 Manisa’nın minik karatecileri milli takım yolunda22:21 Sakarya’da dehşete düşüren olay22:21 Bocce İl Birinciliği müsabakalarında gelenek bozulmadı22:20 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe - Olympiakos maçını trib...22:19 İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik22:19 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Dünya barışının kalbi Ortadoğu’dur"22:18 UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor...22:15 Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek
Yaşam 20 Eylül 2018 - 22:55 Yorum: 0

Sahibinden Kiralık Daire

Sahibinden kiralık daire kiralamak sizi fazladan 1 aylık kira bedelinden kurtaracaktır.

Sahibinden Kiralık Daire

Sahibinden kiralık daire kiralamak sizi fazladan 1 aylık kira bedelinden kurtaracaktır. Yeni bir kiralık eve çıkmak depozitoydu, peşin kira ödemesiydi, taşınma masrafıydı derken yeterince masraflı bir iş iken bir de emlakçılara komisyon vermek masrafın en bol olduğu bu dönemde ev kiralayacak vatandaşlarımızın bütçelerini zorlamaktadır. Emlakjet olarak yeni bir kiralık eve taşınacak vatandaşlarımızın masrafını azaltmalarına yardımcı olacak ücretsiz ilan seçeneklerimizle yeni bir kiralık daire bulmak her zamankinden daha kolaydır.

  • Fotoğraflı ilanlar,
  • Detaylı bina ve daire bilgileri,
  • Bina konum işaretlemeleri,
  • Kira ve aidat bilgileri,
  • Açıklamalar

Eşliğinde kusursuz evler kiralanabilmektedir.

İşyerine Yakın Kiralık Daireler

İstanbul gibi yoğun nüfusa, büyük yüzölçümüne ve sıkışık trafiğe sahip illerde oturulan evlerde aranan en önemli özellik çalışılan işyerine yakın olmasıdır. Oturduğunuz daireler sabahları çok daha erken kalkmanıza neden olduğu gibi akşamları eve ulaşma sürenizi de etkiler. İşe gidiş ve işten geliş süreleriniz hesaplandığında 10 saat olan mesai süreniz 14 – 16 saat arasına çıkabilmektedir. Ailenizle vakit geçirmek ve dinlenmek için size yeterince vakit bırakmayan bu durumdan kurtulmak için İstanbul Avrupa Yakasıoturulan bölgelerde yapılan aramalar sonucu size en çok kiralık seçenek sitemiz tarafından sunulmaktadır. Bizi tercih ederek işinize yürüme mesafesinde evler tutabilir, kendinize ve ailenize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Üniversitelere Yakın Kiralık Daireler

Üniversite kapasitelerinde yaşanan kontenjan artışları mevcut özel ve devlet yurtlarının kapasitesinin yeterli gelmemesi nedeniyle üniversite öğrencilerinin okula yakın ev tutmasına neden olmaktadır. Eskişehir kiralık apart aylık ilanlarımızda olduğu gibi şehirsel olarak sunulan çözümlerle okula yakın minimum maliyetli çözümlerle sitemizi kullanarak eğitim öğretim hayatınız boyunca kalacağınız evler kiralayabilirsiniz. Öğrencilerin kiralamak için okula yakın bir ev bulmaları da yeterli gelmemekte, kiralanan evlere eşya alınma gerekliliği ilave maliyetlerin oluşmasına neden olmaktadır. İzmir eşyalı kiralık daire sahibindenilanlarımızda olduğu gibi hem okula yakın hem de içerisinde kullanım eşyalarının hazır olduğu evler kiralayabilirsiniz. Sitemizden bulduğunuz kiralık evlere sadece valizinizi alarak taşınabilirsiniz.

Kiralayacağınız Dairenin Yakınında Neler Olsun

Sitemizin size sunduğu bu yeni özellik ile belirlediğiniz okula, ulaşım noktalarına veya sosyal çevrelere yakınlıklarına göre aramalar yaparak yeni evinizi nokta atışı tespit edebilirsiniz. Sahibinden kiralık daire Ankarailanlarında bu kriterleri kullanarak arama yapabildiğiniz gibi yakınında ara özelliğini tüm Türkiye için sitemizden kolayca aktifleştirebilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber