Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Haziran 2018 - 16:03 Yorum: 0

Sahiller kuşlara kaldı

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanmak için yaşadıkları kentlere dönen tatilciler turizm merkezi Edremit Körfezini adeta boşalttı.

Sahiller kuşlara kaldı

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanmak için yaşadıkları kentlere dönen tatilciler turizm merkezi Edremit Körfezini adeta boşalttı. Vatandaşlar oy kullanmak için sandık başına gidince sahiller kuşlara kaldı.

Balıkesir'in Edremit Körfezi'ndeki tatil beldeleri seçim nedeniyle adeta boşaldı. Seçimden bir gün önce oy kullanmak için seçim bölgelerine giden tatilciler şehirleri boşalttı. Şu günlerde doluluk oranları yüzde 80'lere varan oteller hafta sonu ortalama yüzde 10 doluluk oranları ile çalışıyor. Sahiller ise bölgenin yerli insanları ve yabancı turistlere hizmet veriyor. Birçok sahilde ise insanların olmaması nedeniyle kuşların sahilleri adeta işgal ettiği gözleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber