Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Mayıs 2015 - 12:21 Yorum: 0

Şahin, Alişar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti heyeti, Battalgazi İlçesi'ne bağlı Alişar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Alişar Mahallesi sakinleri, '6'da 6' sloganları ile bir kez daha 'AK Parti' dedi.

Şahin, Alişar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Genel seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, mahalle toplantılarına Alişar'da devam etti.

Yoğun ilgi altında gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti'nin ilk kurulduğundan beri önemli hizmetler yaptığını ifade etti. Güder, geçmiş dönemlerde Türkiye'de insanların değer ve inançlarıyla oynandığını savunarak, "Özal, Menderes ve bir yıllık Refah Yol dönemi hariç, bizleri ikinci sınıf insan yerine koydular" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, derin güçler  arafından uygulanan haksızlıklara karşı vatandaşların onurlu bir duruş sergilediğini kaydetti. Şahin, neye evet ne ye hayır diyeceğini bilen bir mahallede olduklarını ifade ederek, "Alişar Mahallesi yüzde 80-90 civarında destek almışız. Tabi bu destek bizlerin sorumluluğunu daha da artırıyor.

Bizleri her zaman büyük bir coşku ve misafirperverce karşılıyorsunuz. AK Parti ve AK Parti'den önce ne zaman ki bir haksızlık varsa, yanlışlık uygulanıyorsa bazı derin güçler tarafından, bu bölgenin insanları her seferinde onurlu bir duruş sergilemişlerdir. 1982 Anayasa'sını gördük, darbecilerin Anayasalarına 'Evet-Hayır' dönemi içerisinde 'Evet' demeleri için uygulanan bir sürü baskılara rağmen bu kuşakta yer alan bütün insanlarımız o gün ki darbeci zihniyete 'Hayır' demişlerdir" dedi.

 Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan iken Malatya'ya geldiğinde Alişar Mahallesi Muhtarı ile telefonda görüşüp su sorunları hakkında bilgi aldığını anımsatarak,  "Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız güzel insanlar. İnsanlarımızın dertleriyle hemhal olmayı kendilerine ibadet sayan bir anlayıştan geliyorlar" diye konuştu.

Alişar Mahallesi sakinleri ise, AK Parti'ye bugüne kadar büyük destek verdiklerini, bundan sonrada vermeye devam edeceklerini söylediler. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber