Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri11:04 İzmir’de sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor
23 Nisan
Siyaset 25 Mayıs 2015 - 18:11 Yorum: 0

Şahin, "Hepsi ayrı telden çalıyor"

AK Parti 24. Dönem Malatya Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Battalgazi’de vatandaşlarla bir araya geldi. Şahin, “Birileri biz iktidara geleceğiz diyor, hangi yüzle iktidara gelecekler merak ediyorum” dedi.

Şahin, 'Hepsi ayrı telden çalıyor'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi’ye bağlı Çolakoğlu, Adagören, Kuluşağı, Şişman ve Yarımcahan mahallelerini ziyaret etti. Battalgazi’ye bağlı mahalleleri ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mustafa Şahin, Battalgazi ilçesi Yarımcahan Mahallesi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

“HEPSİ AYRI TELDEN ÇALIYOR”

Konuşmasında muhalefet partilerine liderleri üzerinden yüklenen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Birileri biz iktidara geleceğiz diyor, hangi yüzle iktidara gelecekler merak ediyorum. Siz iktidardayken soyulmadık banka kalmadı, deprem paralarıyla maaşları yatırdınız. Faiz aldı başını gitti, bu ülkede toplanan verginin yüzde sekseni faizlere gidiyordu. Büyüme eksilerdeydi, enflasyon çok yükseklerdeydi. Devlet Bahçeli’yi dinliyorsunuz bakıyorsunuz ayrı telden çalıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinliyorsunuz ayrı bir telden çalıyor. HDP ise bambaşka bir hava” şeklinde konuştu.

“AKIL HOCALARI, PARALEL YAPI”

Muhalefet partilerinin AK Parti’ye karşı güç birliği yaptığını vurgulayan Mustafa Şahin, “AK Parti’ye karşı hepsi güç birliği içerisinde. Öte tarafta ise paralel yapı denen başka bir illet ise bunlara akıl hocalığı yapıyor. Fikir babaları Fethullah Gülen denen adam, Amerika’dan onlara bir şeyler empoze etmeye çalışıyor. Şükürler olsun ki milletimiz onlara kanmadı. Onların yaptıkları yıkımın tamamını bugün onarmışız.

Ekonomiyi düze çıkarmışız, istikrarı yakalamışız, ezilen insanlarımızın haklarını kendilerine iade etmişiz. Kendileri ta cahiliye döneminden kalma gelenek ve göreneklerini bugün uygulamaya çalışıyorlar. Bunlara biz engel olduk. Bunlar milletle savaş halindeydi biz milletle savaş halinde olanlarla mücadele içerisindeyiz. Onlar bir kesimin haklarını savundular, diğerleriyle savaşa girdiler. Allah onlara bir daha fırsat vermesin” sözlerini kaydetti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber