Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 20 Mart 2019 - 21:18 Yorum: 0

Şahin, THK’yı ziyaret etti

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Türk Hava Kurumu Kdz.

Şahin, THK’yı ziyaret etti

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şubesini ziyaret etti. THK Başkanı Hasçelik Şahin'e Türk Hava Yolları kurumuna ait rozet taktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi için, "Benim Ereğli'deki elim, kolum ayağım" dediği AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şubesini ziyaret etti. THK Şube Başkanı Abdullah Hasçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Erol Şahin ve Belediye Meclisi Üyesi adayları, gördükleri ilgiden memnun kaldılar.

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ereğli'ye verdiği Erdemir'e bin kişinin işe alınacağı, Devlet Hastanesinin eski arsalarına iki fakülte yapılacağının açıklanması, Karasu-Ereğli demiryolunun yapılacağı ve tersanelerin yeniden hareketlendirileceği müjdelerini detaylı bir şekilde anlattı. Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Abdullah Hasçelik ise Ereğli'nin bu miting ile tarihi bir gün yaşadığını belirterek, verilen müjdelerin kamuoyu tarafından olumlu bulunduğunu söyledi ve Erol Şahin'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Kdz. Ereğli için 31 Mart yerel seçimlerinin tarihini değiştireceğini ve çok büyük bir önem arz ettiğini kaydederek, Ereğli halkının bu tarihi fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek 31 Mart'ta sandıkları patlatacağına inandığını belirtti.

Şahin, "Cumhurbaşkanımız bizzat kendisi Ereğli Belediyesinin arkasında olacağını söyledi. Yani bizim projelerimizin altına imza attığını vurguladı. Cumhurbaşkanımızın Ereğli'ye verdiği sözlerin ve müjdelerin daha iyisini yapabilecek bir babayiğit varsa saygı duyarım. Ama yok. Ereğli 20 yılda bu kentte nelerin yapılıp nelerin yapılmadığını çok iyi biliyor" dedi.

Şahin, THK’yı ziyaret etti

Şahin, THK’yı ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber