Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Şubat 2022 - 18:08 Yorum: 0

Şahinbey 192 sporcuyu ağırladı

Şahinbey Belediyesi Akkent Spor Salonu, Okul Sporları Türkiye Voleybol Yarı Final karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı.

Şahinbey 192 sporcuyu ağırladı

Şahinbey Belediyesi Akkent Spor Salonu, Okul Sporları Türkiye Voleybol Yarı Final karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile Okul Sporları Türkiye Yarı Finalleri Gençler A kategorisi erkek ve kız müsabakaları Akkent Spor Salonunda yapıldı. Turnuvaya kızlarda 8 il erkelerde 8 il olmak üzere 16 takım 192 sporcu ile katıldı.

"Spora önemli yatırımlar yapıyoruz"

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, Şahinbey Belediyesi olarak spora önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, önderliğinde önemli yatırımlar yaptık. 86 bin 500 metrekarelik alan zerine kurulu olan Akkent Spor Köyü'nde her yaştan vatandaşımıza spor yapa bilme imkanı sunuyoruz. Akkent Spor Salonu'nda Türkiye Voleybol Yarı Final karşılaşmalarına ev sahipliği yaptık. 16 takımdan 192 sporcu bu etkinliğe katılırken ortaya konan mücadeleler sporseverleri oldukça memnun etti. Şahinbeyimiz de bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber