Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

Şahinbey 260 bin adet atık poşeti dağıttı

İlçe genelinde sağlıklı ve temiz ortamlarda kurbanların kesilmesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde Kurban Bayramlarını geçirmeleri için hazırlıklarını...

Şahinbey 260 bin adet atık poşeti dağıttı

İlçe genelinde sağlıklı ve temiz ortamlarda kurbanların kesilmesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde Kurban Bayramlarını geçirmeleri için hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde 260 bin adet kurban atık poşeti dağıttı.

Şahinbey Belediyesi tarafından ilçe genelinde vatandaşlara dağıtılan kurban atık poşetleri ayrıca muhtarlıklar, pazar yerleri, izinli kesim yerleri, mahalleler ve merkezi camilere de dağıtıldı. Şahinbey Belediyesi'nin bu uygulaması vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, ilçe genelinde Şahinbey Belediyesinin belirlediği 14 kurban kesim noktasında da kurban atık poşeti dağıtımı yapılacağı bildirildi.

Kurban Bayramının rahat ve huzurlu bir şekilde geçirilmesi için Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hazırlıkları takdirle karşılayan vatandaşlar, dağıtılan kurban atık poşetleri ile çevreyi kirletmeden kurban atıklarını poşetlediklerini belirterek, bu uygulamadan dolayı Şahinbey Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.

Şahinbey 260 bin adet atık poşeti dağıttı

Şahinbey 260 bin adet atık poşeti dağıttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber