Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 19 Mart 2018 - 16:14 Yorum: 0

Şahinbey Ampute 3 puanla eve döndü

Ampute Futbol Süper Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, deplasmanda oynadığı Konya Engelliler Gücü...

Şahinbey Ampute 3 puanla eve döndü

Ampute Futbol Süper Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, deplasmanda oynadığı Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü'nü 2-1 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Konya Selçuklu Sentetik Saha Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı ve 15. dakika Nıcholas Cheruyıot Keıyo attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı oldu. Mavi-beyazlı ekip üst üste geliştirdiği ataklar sonrasında 40. dakikada Rahmi Özcan attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şahinbey Ampute Futbol takımı skoru eşitledikten sonrada ataklarını sıklaştırarak devam ettirdi. Karşılaşmada dakikalar 47'yi gösterdiğinde Şahinbey Ampute Futbol takımının Rus oyuncusu Adım Mezhıev attığı golle skoru 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Şahinbey Ampute Furbol Takımı şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak, hanesine 3 puanı yazmayı başardı. Karşılaşma sonrası Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Ampute futbol takımını telefonla arayarak teknik heyet ve sporcuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti.

Şahinbey Ampute 3 puanla eve döndü

Şahinbey Ampute 3 puanla eve döndü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber