Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mayıs 2017 - 15:44 Yorum: 0

Şahinbey Belediyesini örnek gösterdiler

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Türkiye Büyük Millet meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyon Başkanı Mihrimah Belma Satır, alt komisyon üyeleri ve...

Şahinbey Belediyesini örnek gösterdiler

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Türkiye Büyük Millet meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyon Başkanı Mihrimah Belma Satır, alt komisyon üyeleri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik'i ağırladı.

Başkan Tahmazoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyon Başkanı Mihrimah Belma Satır, alt komisyon üyeleri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik Şahinbey Belediyesi, Sosyal Marketini gezdikten sonra, Hoş Geldin Bebek Projesi ve Evlilik Okulu Projesi ile ilgili bilgiler aldılar.

"Türkiye'ye örnek gösterile bilecek bir uygulama'

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyon Başkanı Mihrimah Belma Satır, Şahinbey Belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında önemli işler yaptığına dikkati çekerek, "TBMM Dilekçe Komisyonu altında kurulan Gıda Bankacılığı İnceleme Komisyonu için buradayım. Şahinbey Belediyesi'nin Sosyal Marketi Türkiye'de örnek gösterilecek bir market. Şahinbey Belediyesi bu marketten faydalanacak olan kişilerin öncelikle araştırmasını yapıyor. İhtiyaçlar doğrultusunda Sosyal markette insani bir şekilde alış veriş yapılıyor. Marketi gezerken gördüğümüz ürünler son derece kaliteli ürünler. Bir ailenin ihtiyacını karşılayabileceği her türlü ürün mevcut. Veren el, alan elden üstündür, kültüründen geliyoruz. İhtiyaç sahiplerine güzel bir sistem kurulmuş. Ben bu konuda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

"Özverili bir çalışma'

Gaziantep AK Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik, yapılan çalışmalarla Şahinbey Belediyesinin farkındalık oluşturduğunu belirterek, "Sosyal Politikalar konusunda Gaziantep'teki belediyelerimiz son derece başarılı. Gıda Bankacılığı alt komisyonu olarak, yaptığı bu çalışmada da Şahinbey Belediyesinin farkındalığını da görmüş olduk. Ben Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu yaptığı bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şahinbey Belediyesini örnek gösterdiler

Şahinbey Belediyesini örnek gösterdiler

Şahinbey Belediyesini örnek gösterdiler

Şahinbey Belediyesini örnek gösterdiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber