Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Mayıs 2016 - 14:33 Yorum: 0

Şahinbey’den İnovasyon Eğitimi

Şahinbey Belediyesi personelleri yeni, özgün, yenilikçi ve başarılı projeler geliştirmek, yoğun çalışma ortamını kolaylaştırmak için yapılacak...

Şahinbey’den İnovasyon Eğitimi

Şahinbey Belediyesi personelleri yeni, özgün, yenilikçi ve başarılı projeler geliştirmek, yoğun çalışma ortamını kolaylaştırmak için yapılacak tekniklerini ihtiva eden ve Türkiye'nin en büyük ve Kurumsal yapılarının gerçekleştirdiği İnovasyon ve Fasilitasyon eğitimi gerçekleştirdi.

TÜBİTAK'ta ve Türkiye'nin başarılı Kurumlarında görev yapmış Eğitimci Mehmet Milli tarafından verilen eğitimde, uluslararası modern çalışma tarzı çeşitli örnekler uygulamalı olarak anlatıldı.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU'NU KUTLUYORUM

İnovasyon ve fasitasyonun öneminin yeni yeni kavrandığını belirten Eğitimci Mehmet Milli "Türkiye'de yenilikçilik konusunda neler yaşanıyor diye baktığımızda, halen gidilmesi gereken önemli bir yol olduğunu görüyoruz. Hepimizin isteği, herkesin daha iyi şartlarda yaşaması, ülkemizin ve toplumumuzun kalkınıp gelişmesi olduğuna göre bize bu kapıları açacak anahtar inovasyondur. Ben Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibini bu yönde birçok kurumdan önde olduğunu bizzat gördüm. Kendilerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şahinbey’den İnovasyon Eğitimi

Şahinbey’den İnovasyon Eğitimi

Şahinbey’den İnovasyon Eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber