Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 25 Nisan 2019 - 15:23 Yorum: 0

Şahinbey’den kitap okuma yarışması

Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi.

Şahinbey’den kitap okuma yarışması

Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için ödüllü kitap okuma yarışması düzenlendi. Yarışma kapsamında yapılacak sınav sonrası dereceye giren öğrencilere ise bisiklet, eşofman takımı ve şehir dışı gezisi gibi ödüller verileceği vurgulandı.

Şahinbey Belediyesi okuma seferliği başlatarak Şahinbey bölgesindeki okullara toplam 2 buçuk milyon kitap desteği sağladı. Sağlanan kitap desteklerinin ardından aralıklarla kitap okuma yarışması düzenleyen Şahinbey Belediyesi yapılacak sınav sonrası dereceye giren öğrencilere ise bisiklet, eşofman takımı ve şehir dışı gezisi gibi ödüller verileceği vurgulandı.

Gaziantep'te öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okuma sayısını arttırmak isteyen Şahinbey Belediyesi bu yönde çalışmalarına devam ediyor. Şuana kadar Şahinbey bölgesindeki okullara 60 adet zenginleştirilmiş kütüphane yapan belediye, 2 buçuk milyonu aşkın kitap dağıtımını da tamamladı. Proje kapsamında yer alan Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerle sohbet ederek yarışma konusundaki düşüncelerini sordu. Burada açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, "Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve her evde bir kütüphane oluşmasını sağlamak için lise ve ortaokul öğrencilerimize birer tane kitap hediye ediyoruz. Şuana kadar 2 buçuk milyon kitap hediye ettik. Bu ay öğrencilere dağıttığımız kitaplardan da yarışma yapıyoruz. Bu yarışmanın sonucunda dereceye giren öğrencilerimize bisiklet, eşofman takımı ve şehir dışı geziler gibi ödüller veriyoruz. Bu yolla öğrencileri okumaya teşvik ediyoruz. Katılan tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Okumak kadar güzel bir şey yok bunu unutmasınlar. Zaten dinimizin ilk emri de okudur. Bu nedenle okuma sayısını arttırmak için yeni millet kıraathaneleri, yeni kütüphaneler açarak öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz. Bunun için de okullarımıza 60 adet zenginleştirilmiş kütüphane yaparak çok sayıda kitap desteği sağladık" diye konuştu.

Şahinbey’den kitap okuma yarışması

Şahinbey’den kitap okuma yarışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber