Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 16:33 Yorum: 0

Şahinbeyli sporcular sertifikalarını aldı

Şahinbey Belediyesi tarafından, gençlerin tatillerini verimli geçirebilmesi için açılan Yaz Spor Okulları eğitimleri tamamlandı.

Şahinbeyli sporcular sertifikalarını aldı

Şahinbey Belediyesi tarafından, gençlerin tatillerini verimli geçirebilmesi için açılan Yaz Spor Okulları eğitimleri tamamlandı. Yaz Spor Okulları'nda 10 farklı branşta eğitim gören bin 563 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Akkent Spor Köyü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları ve spor okullarında eğitim gören sporcular ve aileleri katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Spor yapmak, insanın dinç kalması ve daha kaliteli bir yaşam sürmesi için yapılan bir faaliyettir. Bu nedenle sporu önemsiyoruz ve her yaştaki vatandaşımızın mutlaka spor yapmasını istiyoruz. Bunun için Şahinbey Belediyesi olarak spor salonları, sosyal tesisler, gençlik merkezleri ve parklarımızda birçok spor alanları inşa ettik. İçerisinde bulunduğumuz 86 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu olan kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, halı sahalar, voleybol sahaları, atletizm sahaları inşa ettik. Sadece bununla sınırlı değil. Özgecan yüzme havuzunun yanı sıra Yeşil Vadi Parkı içerisine yaptığımız yüzme havuzumuz da hizmete açıldı. Şahintepe Gençlik Merkezi'nde yine bir yüzme havuzu ve spor merkezi inşa ediyoruz. Yaptığımız halı sahalar ve basketbol sahaları 160'a ulaştı. Her parkımızın içerisinde yürüyüş yolları ve spor aletleri var. Geçtiğimiz yıl tüm lise öğrencilerimize eşofman takımı, ortaokul öğrencilerimize forma dağıtmıştık. Bu yılda ortaokul ve lise öğrencilerimize basketbol, futbol ve voleybol topu dağıttık. Tüm bu faaliyetler içerisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

'Hedefimiz 35 bin lisanslı sporcu'

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, şuana kadar 15 bin 362 lisanslı sporcularının bulunduğunu belirterek, "Biliyorsunuz Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü olarak, faaliyette olduğumuz günden bu yana spora çok önemli yatırımlar yaptık. Şu anda 13 branşımız var. Ancak faal olarak 10 branşta hizmet vermekteyiz. Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü olarak şu anda 15 bin 362 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde bu sayıyı 35 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin spora olan yatırımları çok önemli. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu da bu konuda çok ciddi destek veriyor. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şahinbeyli sporcular sertifikalarını aldı

Şahinbeyli sporcular sertifikalarını aldı

Şahinbeyli sporcular sertifikalarını aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber