Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Ekim 2014 - 15:13 Yorum: 0

Sahipsiz cenazeler, kimsesiz mezarlığına defnediliyor

Savaşın başladığı 4 yılda, Hatay'daki hastanelerde tedavi görürken hayatını kaybeden ve yakınları sahip çıkmadığı için kimsesiz mezarlığına defnedilen Suriyeli sayısı 41 oldu

Sahipsiz cenazeler, kimsesiz mezarlığına defnediliyor

HATAY (AA) - Ülkelerindeki iç savaşta yaralanarak Hatay'daki hastanelere kaldırılan ve müdahaleye rağmen hayatını kaybeden bazı Suriyelilerin cenazesi, yakınları sahip çıkmadığı için kimsesiz mezarlığına defnediliyor.

Savaşta yaralanıp, Hatay'a getirilen ve kentteki hastanelerde tedavi altına alınan Suriyelilerden bazıları, yaşam savaşına yenik düşüyor. Hayatını kaybedenlerden bazılarının cenazesi, Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan yakınlarına teslim edilirken sahip çıkılmayanların cenazesi ilçede bulunan kimsesiz mezarlığına defnediliyor.

Savaşın başladığı 4 yılda, Suriyeli 41 kişinin cenazesi bu mezarlıkta toprağa verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber