Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 07 Temmuz 2015 - 11:25 Yorum: 0

Şahnahan ve Suluköy'de asfaltlama çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt İlçesine bağlı Şahnahan ve Suluköy mahallelerinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını tamamladı

Şahnahan ve Suluköy'de asfaltlama çalışmaları

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt İlçesine bağlı Şahnahan ve Suluköy mahallelerinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını tamamladı. 

Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Malatya’nın her noktasında geceli-gündüzlü yol çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi aciliyetle yapılması gereken yolları bir bir asfaltlamaya devam ediyor.

12 kilometre uzunluğundaki grup yolunda ilk olarak alt yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi; yolda yer yer kısmi kaplamalar yaparak yolu asfalta hazır hale getirdi. 8 metre genişliğindeki yolda son olarak sathi kaplama asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi tarafından 95 ton emisyon kullanıldı. Yapılan çalışmaların ardından 12 kilometre uzunluğundaki grup yolu hizmete hazır hale getirildi.

Mahalle sakinlerinden Büyükşehir Belediyesine teşekkür

Asfaltlama çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını belirten Şahnahan ve Suluköy Mahallesi sakinleri, grup yolunun çok yıprandığını ve uzun zamandır yeniden yapılmasını beklediklerini söylediler.

Büyükşehir Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri, “Yollarımızın yapılmadan önceki hali çok kötüydü. Araçlarımız çok zarar görüyordu. Büyükşehir Belediyemiz tüm zorluklara rağmen burada uzun süre çalışıp yolumuzu güzel bir hale getirdi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere, yolumuzun yapılmasında emeği olan herkese dua ediyoruz”  dediler. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber