Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:53 Yorum: 0

Sahnede ‘Medyum’ Var

Erzurum Medya Sanat Evi, Sam Bobrick'n yazdığı "Medyum" oyunuyla bir kez daha tiyatro severlerin karşısına çıktı.

Sahnede ‘Medyum’ Var

Erzurum Medya Sanat Evi, Sam Bobrick'n yazdığı "Medyum" oyunuyla bir kez daha tiyatro severlerin karşısına çıktı. Devlet Tiyatrosu'nun tecrübeli oyuncularından Sezai Yılmaz'ın yönettiği oyunun prömiyeri büyük ilgi gördü.

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek oda tiyatrosu olan Medya Sanat Evi, sezonun dördüncü oyunuyla tiyatro severlerin karşısına çıktı. Amerikalı yazar Sam Bobrick'in kaleme aldığı "Medyum'u sahneleyen Medya Sanat Evi oyuncuları, prömiyerde tam puan aldı. Erzurum Devlet Tiyatrosu'nun tecrübeli oyuncularından Sezai Yılmaz'ın yönettiği oyunda Kenan Çinici, Ayfer Yağız, Ahmet Ayerdem, Elif Siren, Eylem Yumbul ve Atakan Çalcalı rol aldı. Oyunun dekorunu Yalçın Bağatır üstlenirken, ses de Sema Zeynep Yılmaz, ışık da ise Zeynep Çayır görev aldı. Şizofren bir adamın cinayet romanı yazdığı süre içinde hayal dünyasını konu alan ve sürpriz bir final ile sonuçlanan oyunun mutlaka izlenmesi gerektiğini söyleyen yönetmen Sezai Yılmaz, tiyatro severleri Medya Sanat Evi'ne davet etti.

Sahnede ‘Medyum’ Var

Sahnede ‘Medyum’ Var

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber