Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 24 Mayıs 2016 - 10:33 Yorum: 0

Sahte Güneş Gözlüğü Kör Edebilir

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kemran Gök, ucuz, markasız ve kalitesiz güneş gözlüklerinin güneşten korumadığı gibi göz sağlığını bozduğuna...

Sahte Güneş Gözlüğü Kör Edebilir

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kemran Gök, ucuz, markasız ve kalitesiz güneş gözlüklerinin güneşten korumadığı gibi göz sağlığını bozduğuna da dikkat çekerek, vatandaşları standartlara uygun olmayan güneş gözlükleri konusunda uyardı.

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kemran Gök, vatandaşları standartlara uymayan güneş gözleri konusunda uyardı. Sahte güneş gözlüklerinde ultraviyole filtresinin bulunmadığını, bunun da göze zarar verdiğini anlatan Gök, "Vatandaşlarımız gözlük alırken kaliteli, tescilli ve standartlara uygun bir yerden gözlük almalıdır. Kullandığımız güneş gözlüklerinde ultraviyole filtresinin bulunmasına dikkat edilmelidir. Gözlerimiz ultraviyole filtresinin ışınlarına maruz kaldığı zaman çeşitli derecede rahatsızlıklara yol açabiliyor. Gözlük, bizim için bir aksesuarın ötesinde olmalıdır" dedi.

Sahte Güneş Gözlüğü Kör Edebilir

Sahte Güneş Gözlüğü Kör Edebilir

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber