Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 09:28 Yorum: 0

Sahte İçki İmalathanesine Köpekli-koyunlu Koruma

Adana polisinin yaptığı operasyonda 300 litre ve 3 bin 200 şişe sahte içki ele geçirildi.

Sahte İçki İmalathanesine Köpekli-koyunlu Koruma

Adana polisinin yaptığı operasyonda 300 litre ve 3 bin 200 şişe sahte içki ele geçirildi. Sahtecilerin, imalathaneyi iki kangal köpek ve koyunlarla korudukları belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesi Mıdık Mahallesi'nde bir evin depo kısmında sahte içki üretildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, adrese gittiğinde kapıda 2 kangal köpek yüzünden bir süre içeri giremedi. Metrelerce zincirle bağlı olan köpekler polislere saldırdı. Polisler evin bulunduğu yere kadar araçlarla girerek köpekleri atlattı. Polis sahte imalathaneye girdiğinde ise 4 içki tankı ve çok sayıda dolu ve boş şişelerle karşılaştı.

Polis yaptığı çalışmada bidonlar içinde 300 litre ve 3 bin 200 şişede sahte içki ele geçirdi. Sahtecilerin imalathaneye sinek gelmemesi için de kendi yöntemleriyle soğanlı ilaç yapıp tavana astıkları görüldü.

Ayrıca polis, şahısların imalathaneden çevreye içki kokusu yayılmasını önlemek için de hemen imalathanenin yanında koyun beslediklerini belirledi. Koyun kokusuyla çevredeki vatandaşların kokuyu alıp ihbar etmesini önlemek istedikleri öğrenildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan bu operasyonla 100 bin liralık haksız kazancın önüne geçildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber