Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...14:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıkları patlatacak mıyız?" dedi.14:49 Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ...14:47 Marmaris ve Fethiye körfezlerinde deniz temizliği başladı14:47 Şampiyonlara çiçekli karşılama
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2016 - 11:03 Yorum: 0

Sahte Pasaportla İngiltere’ye Gitmek İsteyen İranlı Yakalandı

İzmir'den havayolu ile İngiltere'ye gitmek için sahte Macaristan pasaportu ile yolculuk yapmak isteyen İran uyruklu H.V.S., polis ekiplerince yakalandı.

Sahte Pasaportla İngiltere’ye Gitmek İsteyen İranlı Yakalandı

İzmir'den havayolu ile İngiltere'ye gitmek için sahte Macaristan pasaportu ile yolculuk yapmak isteyen İran uyruklu H.V.S., polis ekiplerince yakalandı.

Geçtiğimiz Salı günü, saat 11.30 sıralarında, Adnan Menderes Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Macaristan pasaportu ile Londra'ya gitmek isteyen 21 yaşındaki R.P.'nin verdiği pasaportun sahte olduğu tespit edildi. R.P. ile ilgili yapılan incelemede şahsın gerçek kimliğinin İran uyruklu H.V.S. (20) olduğu anlaşıldı.

Macaristan pasaportunu İstanbul'dan para karşılığında aldığı, İran pasaportunun bulunmadığı ve Türkiye'ye illegal yollardan girdiği tespit edildi. Gözaltına alınan H.V.S., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber