Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 12 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Sahte polis, sivil polislere yakalandı

Adana'da bir kişiyi 770 lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan sahte polis, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Sahte polis, sivil polislere yakalandı

ADANA (AA) - Kendisini polis olarak tanıttığı kişiden 770 lira aldığı ileri sürülen zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesindeki İnönü Parkı'nda bankta oturan Emin S'nin (47) yanına gelen bir kişi, kendisini polis olarak tanıttı. Şüpheli, Emin S'ye bir süredir kendisini takip ettiğini ve kadınlarla fuhuş pazarlığı yaparken gördüğünü ileri sürdü. Zanlının daha sonra Emen S'den "hakkında işlem yapmama karşılığında" cebindeki paraları vermesini istedi. Emin S, cebindeki 770 lirayı şüpheliye verdi. 

Şüphelinin uzaklaşmasının ardından Emin S, 155 polis imdat hattını arayarak dolandırıldığını söyledi. Güven Tim Büro Amirliği ekipleri, eşkalini belirledikleri şüpheliyi bölgede yaptıkları çalışmayla yakaladı. 

Gözaltına alınan şüpheli Doğan T. (37), emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheli, denetimli serbestlik şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber