Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Mayıs 2016 - 12:33 Yorum: 0

Sahte Polisler Yine İş Başında

ESKİŞEHİR(İHA) – Eskişehir'de kendini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, iki kişiyi telefon dolandırıcılığı yöntemiyle 40 bin TL'lik vurgun...

Sahte Polisler Yine İş Başında

ESKİŞEHİR(İHA) – Eskişehir'de kendini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, iki kişiyi telefon dolandırıcılığı yöntemiyle 40 bin TL'lik vurgun yaptı.

Edinilen bilgiye göre, 71 Evler Mahallesi Hekimoğlu Sokakta yaşayan Nazmiye U. (57), ev telefonunu arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir şahısla bir süre telefonda konuştu. Konuşmanın ardından telefondaki şahsın kendisini yönlendirerek evde bulunan para ve ziynet eşyalarını, verdiği adrese bırakarak ayrıldı. Nazmiye U., polis merkezi amirliğine giderek durumu anlattıktan sonra şikayetçi oldu.

Öte yandan, Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesinde ikamet eden Adem U. (60), cep telefonundan kendisini arayan tanımadığı bir şahsın polis olduğunu söyleyip kendisini yönlendirmesi sonucu şahsın verdiği hesap numarasına 8 bin 900 TL para yatırdığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Polis ekipleri, yaklaşık 40 bin TL'lik dolandırıcılık olayına karışan sahte polislerle ilgili çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber