Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Temmuz 2018 - 13:18 Yorum: 0

Sahte rapor operasyonunda gözaltına alınan 39 kişi adliyeye sevk edildi

Hakkari ve Van'da sağlık raporunda sahtecilik yaptıkları ve bu raporlarla kamuyu zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 39 kişi adliyeye sevk...

Sahte rapor operasyonunda gözaltına alınan 39 kişi adliyeye sevk edildi

Hakkari ve Van'da sağlık raporunda sahtecilik yaptıkları ve bu raporlarla kamuyu zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 39 kişi adliyeye sevk edildi.

Yaklaşık bir hafta önce Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 ay süren takip, dinlenme ve fiziki takip sonucunda Hakkari merkezli olmak üzere Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri ile Van'da eş zamanlı olarak başlatılan operasyonlarda, hastanede çalışan bazı kamu personelleri ile aralarında sivillerin de bulunduğu 39 şüpheli gözaltına alınmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğünün "Beyaz Önlük" adını verdiği operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 39 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber