Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Haziran 2016 - 19:53 Yorum: 0

Sahte Tekne Battı İhbarı Ekipleri Harekete Geçirdi

Kocaeli'de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan "SEKA Park açıklarında tekne battı" ihbarı polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekiplerini harekete geçirdi.

Sahte Tekne Battı İhbarı Ekipleri Harekete Geçirdi

Kocaeli'de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan "SEKA Park açıklarında tekne battı" ihbarı polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Saatler süren aramanın ardından ihbarın sahte olduğu anlaşıldı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan olayda, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne saat 17.30 sıralarında SEKA Park açıklarında yan yana duran iki teknenin battığı ve denizde yaralılar olduğu yönünde ihbar yapıldı. İhbar üzerine Deniz Polisi, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri, denizde arama kurtarma çalışması başlattı. Ekipler su altı ve üstünde saatlerce arama yapmasına rağmen bir sonuca ulaşılamadı. Dalgıçlar eşliğinde yapılan yaklaşık 2 saatlik aramanın ardından bir sonuca ulaşılamayınca ekipler ihbarın sahte olması ihtimali üzerinde durarak alandan ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber