Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Mayıs 2022 - 21:38 Yorum: 0

Sait Karafırtınalar Adanaspor’dan ayrıldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da görev süresi sona eren Teknik Direktör Sait Karafırtınalar sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

Sait Karafırtınalar Adanaspor’dan ayrıldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da görev süresi sona eren Teknik Direktör Sait Karafırtınalar sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. Karafırtınalar, "Ekibimizle birlikte burada yer almanın haklı gururunu yaşayacağız" dedi.

Karafırtınalar, sosyal medya üzerinden yayımladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Teşekkürler Adanaspor, Ekim 2021'de sezon sonuna kadar yapmış olduğumuz anlaşmanın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Adanaspor'un büyük tarihinde 8 ay gibi bir süre de olsa, ekibimizle birlikte yer almanın haklı gururunu yaşayacağız. Göreve geldiğimiz İlk günden bugüne kadar, farklı duygular, birlikte yaşadığımız tüm Adanaspor paydaşlarına, Başkanımız Bayram Akgül ve Yönetim Kurulumuza, Futbolcularımıza, tüm birimlerdeki çalışma arkadaşlarımıza, kalbi Adanaspor için atan Taraftarlarımıza sonsuz teşekkür eder, gelecekte Adanaspor'a başarılar dilerim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber