Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 15:23 Yorum: 0

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, "Bu yıl içinde 13 oyun ve 27 gösterimde yaklaşık 11 bin hemşehrimizle tiyatro buluşmalarımızda...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, "Bu yıl içinde 13 oyun ve 27 gösterimde yaklaşık 11 bin hemşehrimizle tiyatro buluşmalarımızda bir araya geldik" dedi.

 Aktürk,  gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecek yıl da kültür sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Sahnelenen tiyatro oyunlarının kapalı gişe oynadığını anlatan Aktürk, şunları kaydetti:

"İzlediğimiz her oyunda yeni bir şeyler öğrendik. İnşallah 2015 yılıyla oyun ve gösterim sayısını arttıracak, usta tiyatrocularla göz göze gelerek yüreklerde buluşmaya devam edeceğiz. Şehir ve devlet tiyatrolarımızın çok değerli oyunlarını bu yıl da Sakaryalı kültür sanat dostlarıyla  buluşturduk. Bu yıl içinde 13 oyun ve 27 gösterimde yaklaşık 11 bin hemşehrimizle  tiyatro buluşmalarımızda bir araya geldik."

Aktürk, Tiyatroya gönül vermiş, kendisini bu alanda yetenekli hisseden vatandaşlar için Büyükşehir Tiyatro Okulu’nu da hizmete aldıklarını belirterek, "Tiyatro alanında yetkinlik kazanmak isteyen yeni oyuncu, yazar ve tasarımcılar okulumuzda yetişsin istiyoruz. Tiyatro sanatının farklı alanlarında çeşitli çalışmalar yürütmüş değerli sanatçılarımız ile okulumuzdaki eğitimler devam ediyor" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber