Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Mayıs 2022 - 17:44 Yorum: 0

Sakarya Büyükşehirli boksörden önemli başarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Mürsel Beyaztaş, Fransa'nın Normandiya eyaletinde düzenlenen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda boksta dünya...

Sakarya Büyükşehirli boksörden önemli başarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Mürsel Beyaztaş, Fransa'nın Normandiya eyaletinde düzenlenen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda boksta dünya 3'üncüsü oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, uluslararası arenada boy göstermeye devam ediyor. 14-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda Büyükşehir Sporcusu Mürsel Beyaztaş, 92 kg'da dünya 3'üncüsü oldu. Fransa'nın Normandiya eyaletinde düzenlenen olimpiyatlar, 17 farklı dalda 64 ülkeden 3 bin 400 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada, "Ülkemiz boks alanında son yıllarda çok önemli gelişmeler kaydediyor. Yapılan yatırımlar ve gayretlerin sonuçlarını hep birlikte alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de sporcularımıza gösterdiğimiz hassasiyetin sonuçlarını uluslararası alanda elde ettiğimiz derecelerle almaya devam ediyoruz. Son olarak sporcumuz Mürsel Beyaztaş'ın Fransa'da elde ettiği dünya 3.'lüğü hepimizi gururlandırmıştır. Sporcumuzu bu alanda göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyor, gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına tüm kalbimizle inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber