Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

Sakarya İlkokulundan büyük başarı

Viranşehir ilçesin de Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının 2016 Erasmus+ Programı Ana eylem K1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği...

Sakarya İlkokulundan büyük başarı

Viranşehir ilçesin de Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının 2016 Erasmus+ Programı Ana eylem K1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında Viranşehir Sakarya İlkokulu öğretmenleri tarafından yazılan "Yas'lanma" isimli proje Türkiye genelinde kabul gören 81 projeden birisi oldu.

Okul Öğretmenleri Mehmet Arslan, Dilek Bostancı ve Şilen Yıldırım'ın öncülüğünde oluşturulan proje yazım ekibi ilçemize büyük bir gurur yaşattı. Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan okul müdürü Fuat Alkan, "Yazılan proje Viranşehir'den geçen ilk ve tek projedir. Bu proje 27 bin EURO hibe desteği alacaktır. Okuldan 12 öğretmen, Çek Cumhuriyetinin başkenti Prag'ta 12 günlük bir eğitime katılacaktır. Öğretmenlerimiz, Avrupalı meslektaşlarıyla ebeveyn kaybı yaşamış çocukların eğitime entegrasyonu üzerinde birlikte çalışacak olmaları onların açısından da çok önemli bir tecrübe olacaktır. Gerek projenin hazırlık aşamasında gerekse uygulamada emeği geçen veya geçecek tüm idareci-öğretmenleri tebrik ediyor, projenin okulumuza katkı sağlaması umuduyla herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sakarya İlkokulundan büyük başarı

Sakarya İlkokulundan büyük başarı

Sakarya İlkokulundan büyük başarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber