Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Ekim 2017 - 12:18 Yorum: 0

Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 45 milyon bütçeli ulaşım yatırımı Kepez Katlı Kavşak Projesi'nde sona geliniyor. 16 Eylül tarihinde proje alanında incelemelerde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 15 Ekim'de birinci etabın açılacağını sosyal medya hesaplarından müjdelemişti.

Sakarya Bulvarı ulaşıma açıldı

Proje kapsamında 3 katlı olarak inşa edilen Sakarya Kavşağı 15 Ekim'de trafiğe açıldı. Sakarya Bulvarı ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üst yollarında ulaşım başladı. Otogar- Hal istikameti çift taraflı olarak kullanılabilir hale geldi. Otogardan gelen vatandaşlar alternatif yolları kullanmaksızın direk olarak Sakarya Kavşağı üst yolundan hal istikametine ulaşabiliyor. 1'nci etap çalışmalarında peyzaj ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Projenin iki yakası birleşti

Projenin diğer etaplarında da çalışmalar devam ediyor. Eksi 23 metre kotunda yer alan Yeşilırmak- Sakarya Bulvarı tüp geçidinin dolgu çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Yeşilırmak ve Kızılırmak caddeleri Kepez Kavşağı altından tünelle birbirine bağlandı. Projenin iki yakası birleşirken, tünel geçişinin kazı, dolgu ve beton imalatları aralıksız sürüyor.

Kavşak üç katlı olacak

Kepez Katlı kavşak projesi tamamlandığında, Mevlana yönünden gelip Varsak'a doğru giden araçlar Gazi Bulvarı'na gelmeden batıp, Kepez Belediyesi'nin önü dahil 1600 metre uzunluktaki tünelden geçerek, Varsak tarafına çıkacak. İsteyen sürücüler eksi 23 metre kotundaki yer altı tünelinden Sakarya Bulvarı'na geçiş yapabilecek. Otogar istikametinden gelen sürücüler ise direkt olarak hal istikametine üstten ulaşım sağlayabilecek.

Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı

Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber