Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 06 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Sakarya Valisi Coş'a ziyaret

SAKARYA (AA) - Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Görme Engelliler Uzun Kulvar Yüzme Yarışması'nda 15 madalya kazanan görme engelli yüzücüleri, makamında ağırladı. Sakarya Görme Engelliler...

Sakarya Valisi Coş'a ziyaret

SAKARYA (AA) - Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Görme Engelliler Uzun Kulvar Yüzme Yarışması'nda 15 madalya kazanan görme engelli yüzücüleri, makamında ağırladı. 

Sakarya Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Aşkın Şentürk, burada yaptığı konuşmada, kulüp olarak önemli başarılara imza attıklarını belirterek, "Sporcularımızın daha başarılı olabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Destek olan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Coş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporculara başarılar diledi, dereceye giren sporculara altın hediye etti. 

Ziyarette, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Sakarya Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Aşkın Şentürk, antrenörler ve sporcular yer aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber