Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Şubat 2017 - 21:03 Yorum: 0

Sakarya’da 24 kilogram kubar esrar ele geçirildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı adrese yaptığı operasyonlarda 24 kilogram kubar esrar ele...

Sakarya’da 24 kilogram kubar esrar ele geçirildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı adrese yaptığı operasyonlarda 24 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Akyazı ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlar kapsamında toplamda 24 kilogram 600 gram kubar esrar, 2 adet av tüfeği ele geçirirken, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahıslar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Narkotim ekipleri şüphelendikleri bir otomobilde yaptıkları aramada 3 şahıstan 4 kilogram 15 gram esrar maddesi ele geçirirken, Doğu illerinden Batı illerine gitmekte olan bir yolcu otobüsündeki yolcudan da 2 kilogram 35 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan 4 şahısa "İçicilikten" işlem yapıldığı öğrenildi.

Sakarya’da 24 kilogram kubar esrar ele geçirildi

Sakarya’da 24 kilogram kubar esrar ele geçirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber