Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Eylül 2016 - 16:24 Yorum: 0

Sakarya’da 3 öğretmen, 1 öğrenci 2 polis adliyeye sevk edildi

Sakarya'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 3 öğretmen, 1 öğrenci ve 2 polis adliyeye...

Sakarya’da 3 öğretmen, 1 öğrenci 2 polis adliyeye sevk edildi

Sakarya'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 3 öğretmen, 1 öğrenci ve 2 polis adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında başlatılan operasyonlar devam ediyor. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında öğrenci Kerem Resul B., öğretmenler Ferruh K., Hüseyin S., Oğuz O., emekli polis Mükerrem G. ve başka bir ilde görevli şube müdürü Emrah P., Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Terörle Mücadele ekiplerince gözlatına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber