Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ocak 2017 - 16:28 Yorum: 0

Sakarya’da 4 ayrı iş yerini soyan hırsızlar yakalandı

Adapazarı ilçesinde 4 ayrı iş yerini soyan hırsızlar, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince...

Sakarya’da 4 ayrı iş yerini soyan hırsızlar yakalandı

Adapazarı ilçesinde 4 ayrı iş yerini soyan hırsızlar, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Adapazarı ilçesinde 4 ayrı iş yeri olan market ve büfeyi soyan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızların M.B. ve K.İ. olduğunu tespit etti. Polis ekipleri şahısların ikametlerine operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda şahıslar çalıntı malzemelerle ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından M.B. ve K.İ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber