Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Eylül 2017 - 13:43 Yorum: 0

Sakarya’da 4 kişiyi öldüresiye dövdüler

Sakarya'nın Karasu ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi öldüresiye dövüldü.

Sakarya’da 4 kişiyi öldüresiye dövdüler

Sakarya'nın Karasu ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi öldüresiye dövüldü. Yaşanan kavga ise mobese kameralarına yansıdı.

Olay, Karasu ilçesinde yaklaşık 1 hafta önce meydana geldi. İddialara göre, bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonrası 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakını olmak üzere toplam 4 kişi, karşı grup tarafından öldüresiye dövüldü. Ağır şekilde darp edilen 4 kişi Karasu İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Çıkan kavga sonrası polis ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlattı. Kavgaya karışan 9 kişi ise tespit edilerek gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan, yaşanan kavga mobese kamerasına yansıdı.

Sakarya’da 4 kişiyi öldüresiye dövdüler

Sakarya’da 4 kişiyi öldüresiye dövdüler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber