Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Şubat 2015 - 20:18 Yorum: 0

Sakarya'da amatör futbol maçında arbede

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grup'ta Karasuspor'a konuk olan Kütahyaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçın ardından çıkan arbedede 2 taraftar yaralandı

Sakarya'da amatör futbol maçında arbede

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Karasu ilçesinde ev sahibi Karasuspor ile Kütahyaspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup maçında çıkan arbedede konuk ekibin 2 taraftarı yaralandı.

BAL 10. Grup'ta 6. sırada bulunan Karasuspor, lider Kütahyaspor’u Atatürk Stadı’nda ağırladı. Gergin atmosferde konuk ekibin 2-0'lık galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın ardından iki takımın futbolcuları arasında çıkan tartışma, taraftarlara da sıçradı.

Çıkan arbedede vücutlarına isabet eden taşlarla yaralanan 2 Kütahyaspor taraftarı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Arbedenin büyümesi üzerine polis ve çevik kuvvet ekiplerine takviye olarak jandarmadan da ekip istendi. Emniyet ekipleri, soyunma odalarına sığınan Kütahyaspor futbolcuları ile taraftarları çembere alarak, ev sahibi takımın taraftarlarını stattan uzak tutmaya çalıştı.

Çevik kuvvet, zaman zaman biber gazı kullansa da öfkeli taraftar grubunu dağıtmakta zorlandı. Bu arada maçın hakemleri de polis aracıyla stattan çıkarıldı.

Kütahyasporlu futbolcular ve taraftarlar, maçtan 2,5 saat sonra arbedenin sonlandırılmasının ardından çevik kuvvet otobüsüne bindirilerek, İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde bekletilen takım otobüsüne götürüldü.

Kütahya kafilesine Adapazarı’na kadar jandarma ekipleri eskortluk yaptı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber