Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 16:18 Yorum: 0

Sakarya’da Asayiş Uygulaması

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış oldukları uygulamalarda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirirken, değişik suçlardan aranması...

Sakarya’da Asayiş Uygulaması

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış oldukları uygulamalarda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirirken, değişik suçlardan aranması olan 85 şahsı da yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, suçların yoğun işlendiği yerlerde önleme amaçlı yaptıkları kontrol ve uygulamalarda 10 adet ruhsatsız ve bulundurma ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait fişek, 4 adet kurusu sıkı tabanca, bu tabancalara ait 24 adet fişek alınırken, 5 şahıs üzerinden toplamda 5 bin 235 gram uyuşturucu ve 44 adet uyarıcı hap ele geçirildi.

Öte yandan ekipler değişik suçlardan aranması olan 85 şahsı yakalamış, bunlardan 11'i tutuklanmış, 74 şahıs ifadelerinden sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Sakarya’da Asayiş Uygulaması

Sakarya’da Asayiş Uygulaması

Sakarya’da Asayiş Uygulaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber