Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Mart 2015 - 10:13 Yorum: 0

Sakarya'da çağrı merkezi kurulacak

SAKARYA (AA) - Sakarya'da "Alo 183 ve 144" çağrı merkezi kurulacağı bildirildi.Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, yaptığı açıklamada, Bakan Ayşenur...

Sakarya'da çağrı merkezi kurulacak

SAKARYA (AA) - Sakarya'da "Alo 183 ve 144" çağrı merkezi kurulacağı bildirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, yaptığı açıklamada, Bakan Ayşenur İslam'ın talimatıyla "Alo 183 ve 144" danışma hattı merkezinin Yenikent Mahallesi'nde hizmete alınacağını bildirdi. 

Aile Sosyal Destek Projesi’nde Sakarya’nın pilot bölge seçildiğini anımsatan Atabek, şunları kaydetti:

 

"Alo 183 hattı üzerinden engelli, istismara uğrayan veya uğrama riski taşıyan, desteğe gereksinimi olan kadınlara, çocuklara ve yaşlılara, şehit yakınları ile gazilerimize danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunulacaktır. Alo 144 Sosyal Yardım Hattı üzerinden de maddi durumu yeterli olmayan vatandaşların soru, şikayet ve önerileri karşılanacak. Çağrı merkezine başvuran mağdurlara psikolojik, hukuki ve ekonomik alanda danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmanın yanında, gereksinim duydukları hizmet türüne en kısa zamanda ulaşmaları konusunda da yardım edilecek."

Türkiye’ye hitap edecek çağrı merkezinin kurulacağı alanla ilgili bilgi de veren Atabek, Bakan İslam’ın yeni yerleşim bölgesini seçtiğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber