Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Sakarya'da "Engelsiz Boyama Şenliği"

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce engelli hobi kurslarına devam eden öğrenciler için "Engelsiz Boyama Şenliği" düzenlendi.Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yaptığı...

Sakarya'da 'Engelsiz Boyama Şenliği'

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce engelli hobi kurslarına devam eden öğrenciler için "Engelsiz Boyama Şenliği" düzenlendi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 200 engelli öğrencinin, çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirmelerini arzuladıklarını belirtti.

Engelli bireylerin mutlululuğunu, çok önemsediklerini ifade eden Yüce, "Diğer yandan ailelerin çocuklarına nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili teorik eğitimlerimiz de devam ediyor. Kardeşlerimiz mutlu oldukça, bizler de mutlu oluyoruz. Mutlulukların paylaşıldıkça güzel olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na bizlere verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber