Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Sakarya'da içme suyu hattı çalışması

SAKARYA (AA) - Pamukova'nın yüksek kesimlerinde kalan Kazımiye ve Şahmelek mahalleleri içme suyuna kavuşuyor.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü...

Sakarya'da içme suyu hattı çalışması

SAKARYA (AA) - Pamukova'nın yüksek kesimlerinde kalan Kazımiye ve Şahmelek mahalleleri içme suyuna kavuşuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kazımiye Mahallesi İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların başladığını belirtti.

"Hamdolsun yine bir ilçemizdeki önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturuyoruz" diyen Keleş, "Pamukova'nın içme suyu yetersizliği yaşayan Kazımiye ve Şahmelek mahallelerine yaklaşık 1 milyon liralık yatırım yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Keleş, proje kapsamında su deposu, terfi merkezi ve isale hatlarının inşa edileceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

 "Terfi merkezi ve su deposu yapım çalışmalarımızı başlattık. İnşallah kısa süre içerisinde de yaklaşık 7 kilometre uzunluğunda olacak içmesuyu isale hattımızda da çalışmalar başlayacak. Bu bölge Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanımıza dahil olmuştu. Çok şükür kısa süre içerisinde de hemşehrilerimizin bize ilettiği sorunu çözüme kavuşturmuş olduk. Sağlıklı içme suyunu kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırma adına yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Projemizin ilçemize ve bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber