Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 06 Ağustos 2022 - 01:53 Yorum: 0

Sakarya’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Sakarya’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Yeni Mahalle Sahil Caddesi ile liman bağlantı yolu arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı istikametinden liman istikametine gitmekte olan E.A. idaresindeki 38 AGJ 533 plakalı Ford marka otomobil ile Sahil Caddesi'nden çıkış yapan E.M. idaresindeki 34 HL 8805 plakalı otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada E.M., E.A., B.Y., İ.Y.A., D.K. yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve tedbir amaçlı itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları hastaneye kaldırırken polis ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı. Bölgede sürekli kaza olduğunu aktaran mahalle sakini Ergün Demirkan, "Bu bölgede bir tane değil 15 kaza meydana geldi. Yazık, günah bu vatandaşlara. Bu bölgeye ışıklandırma yapılması lazım" derken mahalle sakini Sevim Uyar ise, "Buraya ışık yapılmasını istiyoruz. Büyüklerimize sesleniyorum. Sürekli kaza oluyor. Yazık değil mi bu insanlara" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber