Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ocak 2018 - 10:33 Yorum: 0

Sakarya’da jandarmadan beş ayrı adrese operasyon: 4 gözaltı

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Hendek ilçesinde 5 ayrı adrese yapılan ve 4 şüphelinin gözaltına alındığı eş zamanlı operasyonda 1 kilo...

Sakarya’da jandarmadan beş ayrı adrese operasyon: 4 gözaltı

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Hendek ilçesinde 5 ayrı adrese yapılan ve 4 şüphelinin gözaltına alındığı eş zamanlı operasyonda 1 kilo 450 gram kubar esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Hendek ilçesi Sivritepe ve Çobanyatak Mahallelerinde 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda; 1 kilo 450 gram kubar esrar, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Olayın şüphelileri A.K., E.A., E.Ü. ve M.K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber