Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Sakarya'da sebze ve meyve hali arazisi ihalesi

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler'deki sebze ve meyve hali arazisinin satışı ile ilgili ihale hazırlıklarının tamamlandığını belirtti.Toçoğlu,...

Sakarya'da sebze ve meyve hali arazisi ihalesi

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler'deki sebze ve meyve hali arazisinin satışı ile ilgili ihale hazırlıklarının tamamlandığını belirtti.

Toçoğlu, yaptığı yazılı yazılı açıklamada, yaklaşık 30 dönümlük hal arazisini satışa çıkardıklarını kaydederek, 16 Nisan Perşembe günü gerçekleştirecek ihalenin ardından yeni hal binasıyla ilgili çalışmaları da başlatacaklarını bildirdi.

Meyve ve sebze sektörünün potansiyeli ve halin işleyişine modern çözümler üretmeyi amaçladıklarını vurgulayan Toçoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu konuda başlattığımız çalışmalarda somut adımlar atılacağını kısa süre önce müjdelemiştik. Yaklaşık 30 dönümlük hal arazisini satışa çıkardık. 16 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceğimiz ihalenin ardından yeni hal binası ile ilgili de çalışmalarımızı başlatacağız. Esnafımıza hayırlı olsun. Yeni Hal Binası ile ilgili de hazırlıklarımız devam ediyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi; yeni hal ile ilgili sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Esnafımıza çağın gerekliliklerine uygun yeni bir hal binası kazandıracağız. Hal esnafımızın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda tüm planlamalarını tamamlayacağımız projemiz, katılımcı bir yatırım olma özelliği taşıyacak."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören de yaklaşık 30 dönümlük hal arazisiyle ilgili yer teslimini 31 Aralık 2016'ya kadar tamamlayacaklarını bildirerek, "Daha önce de kamuoyuna duyurulduğu üzere mevcut alanın tahmini bedeli 30 milyon TL'dir. 16 Nisan Perşembe günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek ihale ile ilgili ayrıntılara Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ulaşılabilir. İhalenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber