Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Sakarya'daki isale hattı çalışmaları

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, devreye alınacak isale hattı sayesinde su kesintisi yaşanmayacağını bildirdi.Toçoğlu, Serdivan Esentepe mevkisinde devam...

Sakarya'daki isale hattı çalışmaları

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, devreye alınacak isale hattı sayesinde su kesintisi yaşanmayacağını bildirdi.

Toçoğlu, Serdivan Esentepe mevkisinde devam eden çelik isale hattı çalışmalarını incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, kentin isale kaynaklı su kesintisi yaşamaması için başlattıkları çalışmalarda önemli bir aşama kaydettiklerini söyledi.

İsale hattı için 480 metre uzunluğunda tünel açtıklarını hatırlatan Toçoğlu, "Ekiplerimiz isale hattının geçeceği bu tüneldeki betonlama çalışmalarını tamamladı. Hat montaj çalışmalarında da sona gelindi. 11 kilometrelik hattımızın 10,5 kilometresi tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde de son 500 metredeki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Sakaryalılar çeşmelerinde kaliteli ve sağlıklı içme suyu kesintisiz akacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber