Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Eylül 2016 - 17:28 Yorum: 0

Sakaryalı milli yüzücünün hedefi Avrupa Şampiyonluğu

5 yıldır açık su maraton yüzme şampiyonasında birinci gelerek bir ilke imza atan Sakaryalı milli yüzücü Emre Öztürk, hedefinin çok çalışıp avrupa...

Sakaryalı milli yüzücünün hedefi Avrupa Şampiyonluğu

5 yıldır açık su maraton yüzme şampiyonasında birinci gelerek bir ilke imza atan Sakaryalı milli yüzücü Emre Öztürk, hedefinin çok çalışıp avrupa şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

2012 yılından bu yana milli takımla yurtiçinde ve yurtdışında ulusal ve uluslararası branşlarda yüzme, açık su, ve biatlon dallarında bir çok başarıya imza atan Sakaryalı milli yüzücü Emre Öztürk, hedefinin çok çalışıp Avrupa Şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 5 ilde gerçekleştirilen yarışmalarda birinciliği elde eden Öztürk, İstanbul'da düzenlenen Kıtalararası Yüzme yarışmasında bin 900 yüzücü arasında 2'inci gelmeyi başardı.

Elde ettiği başarılardan memnun olduğunu ancak kariyerine yeni başarılar eklemek istediğini belirten Öztürk, "Hem ülkemi hem de Sakarya'yı daha iyi alanlarda temsil etmek için çok çalışıyorum. Avrupada dereceye girmek zor ancak ben bunu başardım. Bundan sonraki hedefim Avrupa Şampiyonu olmak" dedi.

Sakaryalı milli yüzücünün hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Sakaryalı milli yüzücünün hedefi Avrupa Şampiyonluğu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber