Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Nisan 2022 - 15:28 Yorum: 0

Sakaryalı vücut geliştirme sporcusu Makedonya’da şampiyon oldu

SAKARYA (İHA) – Makedonya Üsküp'te düzenlenen IFBB Hercules Grand Prix Elite Pro Yarışması'nda vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Sakaryalı Mert Gürler,...

Sakaryalı vücut geliştirme sporcusu Makedonya’da şampiyon oldu

SAKARYA (İHA) – Makedonya Üsküp'te düzenlenen IFBB Hercules Grand Prix Elite Pro Yarışması'nda vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Sakaryalı Mert Gürler, Men's Physique kategorisinde rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.

Dünyanın en prestijli profesyonel vücut geliştirme organizasyonu IFBB'nin Makedonya Üsküp'teki ayağı tamamlandı. 16 Nisan Cumartesi günü düzenlenen IFBB Hercules Grand Prix Elite Pro Yarışması'na katılan Sakaryalı vücut geliştirici Mert Gürler elde ettiği başarıyla hem ülkesini hem de ailesini gururlandırdı. Rakiplerinin tamamını geride bırakarak katıldığı yarışmada Men's Physique kategorisinde şampiyon olan Sakaryalı sporcunun, Sakaryaspor bayrağı ile verdiği pozlarda dikkatlerde kaçmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber