Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

Sakaryaspor’a moral ziyareti

Sultanbeyli maçı öncesi Sakaryaspor'a moral ziyaretinde bulunan Başkan Toçoğlu, "Ligin ilk maçından bu yana sahada büyük bir mücadele izliyoruz. Sakaryaspor'a,...

Sakaryaspor’a moral ziyareti

Sultanbeyli maçı öncesi Sakaryaspor'a moral ziyaretinde bulunan Başkan Toçoğlu, "Ligin ilk maçından bu yana sahada büyük bir mücadele izliyoruz. Sakaryaspor'a, o formaya yakışan bir takım görmek bizi daha da mutlu ediyor. Biz size inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Pazar günü galibiyetlere bir yenisini ekleyecek, ligde yolumuza kayıpsız devam edeceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Spor Toto 3. Lig 5. Hafta maçları kapsamında Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak Sakaryaspor'a moral ziyaretinde bulundu. Rüstemler Tesislerinde gerçekleşen ziyarette Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulluçu ve SESOB Başkanı Hasan Alişan da yer aldı.

2 Ekim Pazar günü, Atatürk Stadında oynanacak zorlu mücadele öncesi Sakaryaspor kafilesine başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, hedeflerinin sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu söyledi. Toçoğlu, "Ligde 4 hafta geride kaldı. 10 puanla 2. sıradayız. Şehir olarak bizi galibiyetlere alıştırdınız. Ligin ilk maçından bu yana sahada büyük bir mücadele izliyoruz. Sakaryaspor'a, o formaya yakışan bir takım görmek bizi daha da mutlu ediyor. Biz size inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Pazar günü galibiyetlere bir yenisini ekleyecek, ligde yolumuza kayıpsız devam edeceğiz" diye konuştu.

Toçoğlu, "Şehir olarak sizin başarınıza kenetlenmiş durumdayız. Sakarya bu sezon sizden şampiyonluk bekliyor. Büyük Sakaryaspor'un yeri bu lig olmamalı. Bu yüzden her maç için parolamız galibiyet. Antrenman maçında bile galip gelmenizi istiyoruz. Artık oturmuş bir takım izlemeye başladık. Bu mücadele sürdükçe, disiplin elden bırakılmadıkça inşallah galibiyetlerin önü kesilmeyecek. Allah yolumuzu açık etsin. Yarın evimizde Sultenbeyli'yi ağırlayacağız. Size başarılar diliyorum. Allah sakatlıklardan korusun" ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor’a moral ziyareti

Sakaryaspor’a moral ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber