Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Kasım 2017 - 10:03 Yorum: 0

Sakaryasporlu genç taraftardan örnek hareket

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Yeni Atatürk Stadyumunda Sakaryaspor-Fethiyespor karşılaşmasında maçı daha iyi izleyebilmek için koltukların üzerine ayakkabılarını...

Sakaryasporlu genç taraftardan örnek hareket

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Yeni Atatürk Stadyumunda Sakaryaspor-Fethiyespor karşılaşmasında maçı daha iyi izleyebilmek için koltukların üzerine ayakkabılarını çıkartarak çıkan gencin hareketi görenlerin büyük beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz hafta pazar günü Sakaryaspor'un evinde Fethiyespor'u 3-1 mağlup ettiği maçı izleyen Sakaryasporlu genç taraftar, maçı daha iyi seyredebilmek için koltukların üzerine ayakkabılarını çıkartarak çıktı. Koltuklar pislenmesin diye ayakkabılarını çıkartan gencin fotoğrafı sosyal medyada yayılarak, büyük beğeni ve takdir kazandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber